Jupiter 930 x 122

șeminee valdo dec

(GALERIE FOTO) ȘEMINEE VALDO DEC, SHOWROOM UNIC ÎN PITEȘTI

Șeminee Valdo Dec, showroom unic în Pitești. Cu o experiență de 9 ani pe piață, firma Șeminee Valdo Dec SRL vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă variată de produse.

Citiți și: (GALERIE FOTO) ȘEMINEE CLASICE ȘI MODERNE ÎN PITEȘTI

Șeminee Valdo Dec, reprezentantul celui mai mare fabricant de pavaje premium din România, Star Stone, comercializează produse ale firmelor cu renume în domeniu: Spartherm (producător german), Nordpeis (producător norvegian) şi Edilkamin (producător italian).

De asemenea, materialele folosite de Șeminee Valdo Dec la construirea finisajelor şemineelor sunt de ultimă generaţie, acestea asigurând o calitate superioară lucrărilor executate.

Citiți și: FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Firma Şeminee Valdo Dec SRL este cea mai bună alegere pentru comercializarea și instalarea unei game variate de șeminee și a coșurilor de fum TONA.

Șeminee Valdo Dec vă așteaptă în showroomul său din Pitești, situat pe Calea Drăgășani, la nr.9, la ieșirea spre Smeura. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0772.222.222.

Comdata 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066