NOR CURIER 930X122

merisani

SEX CU MINORE. ARGEȘEAN REȚINUT

Sex cu minore. Argeșean reținut. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Merişani, ”bănuit de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în perioada 2015-2018 bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani (din municipiul Alexandria, județul Teleorman), iar în cursul lunii august 2018 ar fi lipsit de libertate şi ar fi întreținut relații sexuale cu o altă minoră, de 16 ani (din municipiul Pitești).

De asemenea, potrivit anchetatorilor, pe parcursul anului 2018, în mai multe rânduri, individul ar fi condus fără drept autovehicule pe drumurile publice.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

”Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează sursa citată. Toți cei trei sunt cetățeni de etnie romă. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90