Donaris 930 x 122

benzina

Sfaturi despre cum să furi benzină, în direct, la televizor

Greu de crezut, dar cât se poate de adevărat.

Citiți și: Din nou lovitură pentru șoferi: o nouă taxă pe benzină și motorină!

Televiziunea de stat din Grecia a stârnit un val de criticii și ironii după ce a difuzat în direct un material în care le oferea sfaturi telespectatorilor despre cum să fure benzina din rezervorul mașinilor, având în vedere că prețul combustibilului a crescut extrem de mult, informează The Guardian.

Este vorba despre difuzarea unui reportaj în care se prezenta cum poți să scoți benzina din rezervoarele mașinilor.

Citiți și: Surpriză pentru șoferi în aceste benzinării!

Nu este ceva teribil de complicat … nici măcar nu aveți nevoie de un tub special, e suficient să aveți un furtun obișnuit”, a declarat reporterul postului, Costas Stamou, în timpul emisiunii de știri matinale Syndeseis, difuzată de ERT.

După ce metoda a fost pusă în practică, un mecanic auto a arătat unde poate fi străpuns rezervorul de combustibil al unei mașini pentru a fura carburantul.

Materialul a fost intens comentat și pe Twitter.

Sunteți în toate mințile? Le dați oamenilor sfaturi despre cum să fure benzină?”, a comentat un utilizator.

„După tutorialul în care prezintă două modalități ușoare de a fura benzină, ERT pregătește un material despre cum să forțezi yale și să furi portofele” a mai adăugat un alt utilizator.

Sursă foto: Digi24

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90