NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Și-a amenințat fosta iubită că o omoară și că îi dă foc la casă. A șantajat-o și cu poze rușinoase

Un argeșean de 49 de ani a fost reținut de polițiști după de și-a șantajat și amenințat fosta iubită.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Acesta ar fi amenințat-o pe femeie că o omoară și că-i dă foc la casă. De asemenea, bărbatul a și șantajat-o cu distribuirea de imagini compromițătoare.

Individul ar fi recurs la aceste gesturi pentru bani și pentru împăcare.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

IPJ Argeș precizează: 

„În ziua de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către o femeie din Pitești, cu privire la faptul că un bărbat cu care anterior a avut o relație a amenințat-o cu darea în vileag a unor fapte compromițătoare cu scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, conform art. 207 din Codul Penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada 04-06 septembrie a.c., un bărbat de 49 de ani, din Negrași, ar fi amenințat persoana vătămată cu moartea, cu incendierea locuinței, cu distribuirea de imagini în ipostaze compromițătoare, având ca scop remiterea sumei de 700 de lei și reluarea relației de concubinaj.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, unde, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3