NOR CURIER 930X122

alcool

ȘI-AU FĂCUT DE CAP ÎN TRAFIC, PÂNĂ I-A OPRIT POLIȚIA

Și-au făcut de cap în trafic, până i-a oprit Poliția. În weekend, polițiștii rutieri argeșeni au dat sancțiuni pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice și pentru depășirea vitezei regulamentare.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, un șofer în vârstă de 49 de ani a fost depistat conducând băut un autoturism pe strada Calea Craiovei din Pitești. Individul, piteștean, avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt piteștean, în vârstă de 43 de ani, a fost prins băut la volan pe strada Smeurei. Alcoolemia: 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Fiecare dintre cei doi a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Alți șoferi au fost prinși de radar circulând cu o viteză cu mult peste limita legală în localitate (50 de kilometri pe oră).

De exemplu, o bucureșteancă de 46 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a fost înregistrată cu 107 kilometri pe oră pe DN 65B, în comuna Bradu.

Tot pe DN 65B, în comuna Bradu, un piteștean a fost surprins în timp ce conducea cu o viteză de 104 kilometri pe oră. O altă situație similară l-a avut în prim plan pe un șofer din comuna Ștefăneștii de Jos (județul Ilfov). A fost depistat, pe raza aceleiași comune, în timp ce conducea cu nu mai puțin de 117 kilometri pe oră.

Fiecare dintre cei trei a fost amendat cu 1.305 lei. În plus, permisele de conducere le-au fost reținute de polițiști în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90