Donaris 930 x 122

autostrada

miting22ep

IATĂ DE CE 10.000 DE ARGEȘENI VOR PROTESTA ÎN MIOVENI!

După cum v-am mai informat, miercuri, 5 martie, între orele 13 și 14:30, Sindicatul „Autoturisme Dacia” va organiza pe platoul Casei de Cultură din Mioveni un miting pentru susţinerea industriei auto şi pentru construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu. La miting ar urma să participe circa 10.000 de persoane.

Citiți și: Spaima șoferilor! Se întâmplă pe Autostrada București – Pitești!

„Reamintim Guvernului că nu au fost respectate promisiunile făcute cu privire la modificările legislaţiei muncii, avem în vedere legea dialogului social şi Codul Muncii. De asemenea, protestăm faţă de indiferenţa Guvernului în ceea ce privește construcţia autostrăzii Piteşti-Sibiu, vitală atât pentru Dacia şi furnizării săi, cât şi pentru România.

Nu în ultimul rând, sancţionăm lipsa măsurilor concrete pentru susţinerea pieţei auto și cerem suplimentarea tichetelor pentru programul „Rabla” şi stimularea cumpărării de maşini noi nepoluante, prin sisteme avantajoase. La această manifestație pot să participe salariaţi de la alte unităţi, cetăţeni care vor să susţină economia românească”, declară Marin Anghel, vicepreşedinte al sindicatului de la „Dacia”.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3