NOR CURIER 930X122

gradinita

Situație revoltătoare la o grădiniță din Pitești

Situație revoltătoare la o grădiniță din Pitești

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

În această dimineață, părinții care și-au dus copiii la o grădiniță din Pitești au avut parte de o surpriză total neplăcută.

Aceștia s-au aflat în imposibilitatea de a intra în curtea grădiniței, accesul fiind blocat aproape în totalitate de un autoturism parcat fix în poarta unității de învățământ.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Situație revoltătoare la o grădiniță din Pitești

Însoțitorii au fost nevoiți să se lipească, efectiv, de gard pentru a reuși să-și facă loc pe lângă autoturism sau să ocolească, cu copii și cu bagaje în brațe, o distanță considerabilă pentru a putea intra pe altă cale de acces în curtea instituției.

Șoferul era de negăsit, astfel că personalul grădiniței s-a văzut nevoit să anunțe autoritățile.

Foto principal: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimul spune:

    Întotdeauna s-au parcat mașini în fața grădiniței. Accesul în incintă era foarte dificil pentru că așa sunt românii. Parchează pe trotuarul de acces, in fața porții,de s-ar putea să o bage și în casă mașina. Eu mereu am avut de „furcă” cu așa zisi șoferi. Trebuia să mă strecor cu copilul, pe lângă gard și eram și în fugă să nu întârzai la muncă. Dați -le AMENDĂ să-i usture și in cur.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90