NOR CURIER 930X122

covrigi

Șocant. Are grave probleme cu Poliția după ce a mâncat un aliment adorat de toată lumea

Incredibil ce a pățit acest șofer după ce a mâncat covrigi!

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un tânăr șofer din Alba Iulia susține că este cercetat pe nedrept de polițiști, după ce ar fi ieșit pozitiv la un test pentru droguri.

Mai mult, afirmă că dosarul său penal este tergiversat de peste un an de către anchetatori.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Alexandru H. spune, într-o scrisoare deschisă citată de Ziare.com, că nu a consumat niciodată droguri, iar testul pozitiv la opiacee pe care l-a primit după trei luni ar fi fost rezultatul faptului că ar fi consumat cornuri cu mac.

Opiaceele sunt alcaloizii naturali sau preparatele farmaceutice care conțin sau provin din opiu, din capsula imatură de Papaver somniferum.

Macul opiaceu conține 25% din acest alcaloid, ceea ce face ca un consum ridicat de mac să poată indica prezența acestuia în urină. Opiul este printre cele mai rare droguri din România. Cazurile în care este depistat la șoferi sunt foarte rare.

Detalii, AICI – Un șofer pozitiv la testul pentru droguri susține că a consumat doar cornuri cu mac: ”Îți pierzi locul de muncă și familia din cauza unor oameni total dezinteresați”. Șoferul este cercetat penal pentru consum de droguri

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3