SMART KIDS 930X122

bataie

Șocant! Bătaie în plină stradă din cauza unor femei!

Bătaie în toată regula între interlopi.

Citiți și: Taximetrist bătut în plină stradă de doi bărbați, tată și fiu

Scandal de proporții între doi interlopi din Bihor, naș și fin. Aceștia și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă.

Întreaga bătaie a fost filmată, iar în imaginile surprinse de Bihoreanul, se observă cum agresorii, înarmați cu pietre, se provoacă la bătaie, își adresează injurii și își aplică mai multe lovituri, ajungând chiar şi pe asfalt.

Citiți și: Șocant! Copil bătut la ora de biologie! „Mi-a spart dinții din gură şi nimeni nu a luat nicio măsură”

Atenție, imagini video nerecomandate minorilorClipul conține un limbaj obscen

 

Întregul conflict ar fi pornit de la soțiile celor doi interlopi, Mihai Gabor, cunoscut drept Grecu, și finul lui, Mihai Borciu, notează Observatornews.ro.

Concret, soțiile acestora s-au întâlnit într-un magazin din localitatea bihoreană Sântandrei, iar de aici, a început scandalul. Femeile au început să se tragă de păr, apoi și-au sunat soții ca să le sară în ajutor.

Întâlnirea dintre cei doi bărbați a dus la o bătaie de proporții, de faţă cu martori și susţinători, de o parte şi de alta, care făceau galerie de pe margine, conform sursei citate.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au încercat să aplaneze conflictul, însă n-au prea reușit. Cert este că în urma altercației, bătăușii, împreună cu o femeie și un alt bărbat, au fost reținuți de oamenii legii.

Aceștia sunt acuzați de tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar și de loviri şi alte violenţe.

Sursă video/foto: bihorjust.ro

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3