New Profesional Consult 930 x 122

crima

Șocant! Și-a omorât soțul în scara blocului

Și-a omorât soțul în scara blocului.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Crimă șocantă în Câmpina. O femeie și-a ucis soțul chiar în scara blocului.

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați vineri dimineața despre faptul că în scara unui bloc din oraș se află un bărbat mort, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Din primele informaţii, cei doi soţi ar fi avut un conflict pus pe seama consumului de alcool şi de aici totul a degenerat.

Femeia și-a pierdut cumpătul și s-a năpustit asupra bărbatului cu un cuțit.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 07:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că în scara unui bloc din municipiu se află o persoană inconștiență.

La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, ca fiind o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiu, la acest moment aflându-se în custodia poliției.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova”, a transmis IPJ Prahova, potrivit sursei citate.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3