930X122 MAIA

agresiune sexuală

Șocant! Un bărbat mergea pe stradă și agresa sexual femei!

Update, ora 12.35, IPJ Argeș transmite: „În ziua de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Poiana-Lacului, bănuit de săvârșirea faptelor.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Din cercetări s-a stabilit că în perioada august 2020-august 2021, cel în cauză ar fi avut manifestări de natură sexuală explicite, în locuri publice, iar în două dintre situații ar fi abordat persoane de sex feminin în apropierea cărora se manifesta.

În cursul zilei de 31 august a.c., cel în cauză a fost identificat pe raza localității de domiciliu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului punând în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul bănuit, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știre inițială, ora 08.57

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 31 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce mai multe femei au reclamat că au fost agresate sexual de către acesta, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Pitești.

Individul în cauză ar fi din Poiana Lacului, iar pe numele acestuia s-au înregistrat la Poliție mai multe plângeri.

Acum, agenții au reușit să-l identifice și l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată pentru luarea unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: pro tv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA