NOR CURIER 930X122

arafat

6 DUSTER VOR AJUNGE ÎN FOCARELE EBOLA DIN AFRICA

Șase mașini Duster vor fi expediate în Africa pentru a sprijini demersurile Uniunii Europene împotriva bolii Ebola. Vehiculele au fost puse la dispoziția autorităților române astăzi în Mioveni, în prezența șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Ne alăturăm autorităților române și, implicit, autorităților europene în lupta contra Ebola. Noi am donat două vehicule Duster și am oferit un preț bun pentru alte patru, pe care SMURD le-a achiziționat. Mașinile vor pleca astăzi spre Rotterdam și sperăm să contribuie la eforturile pe care întreaga comunitate internațională le face pentru eradicarea Ebola.”, a declarat la predarea vehiculelor Cornel Mănucu, directorul Direcției Vânzări Speciale de la Automobile Dacia.

Cele șase mașini vor fi folosite pentru deplasarea în focarele Ebola.

Citiți și: Un nou autoturism marca Dacia, surprins în teste

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90