New Profesional Consult 930 x 122

dacia

DACIA, surpriză colosală: Noul Duster este din alt FILM!

DACIA, surpriză colosală: Noul Duster este din alt FILM!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

A treia generație a SUV-ului Dacia Duster va fi prezentată publicului în acest an, nu anul viitor, cum era gândit inițial.

Dacia nu a luat o decizie finală în legătură cu prezența mărcii la salonul auto IAA din Munchen, după cum a declarat pentru Profit.ro Denis le Vot, CEO al mărcii Dacia.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

„Vom fi prezenți la saloanele auto atunci când vom avea ceva nou de arătat”, a mai spus Le Vot, prezent la evenimentul dedicat testelor internaționale cu noul Jogger Hybrid, la Lisabona. „Am putea să alegem să comunicăm noutățile și în afara saloanelor auto”, a mai spus Le Vot.

Și directorul general Dacia, Mihai Bordeanu, prezent la eveniment, a explicat că Dacia ar putea participa la Munchen, dar decizia definitivă nu a fost luată.

“Este destul de probabil să participăm, dar urmează să decidem”.

Toată știrea, AICI – Duster 3 – dezvăluit mai devreme

Foto: Profit.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Z spune:

    Dacia trebuie să învețe să comunice. De câteva luni aștept un răspuns la o sesizare. Pe Marketing se așteaptă decizia sediului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3