NOR CURIER 930X122

dacia

Foto spion: Apare Dacia la care nu se aștepta nimeni! Va fi ceva nemaivăzut!

Foto spion: Apare Dacia la care nu se aștepta nimeni! Va fi ceva nemaivăzut!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Cele mai recente fotografii-spion cu Dacia Duster dezvăluie surpriza pe care o pregătește Dacia: o motorizare cu baterii.

Un exemplar Dacia Duster a fost surprins din nou în Spania, în timpul testelor ce preced intrarea în producție, mașina fiind complet camuflată cu folie specifică, arată Profit.ro.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Mașina avea toate geamurile înghețate, ca urmare a faptului că testele erau realizate pe temperaturi foarte scăzute. Numai că afară era destul de cald, iar temperaturile au fost obținute într-un camion frigorific, în care mașina a fost păstrată.

Potrivit celui care a realizat fotografiile, mașina a pornit de pe loc silențios, fiind evident sunetul unui motor electric. Cea mai probabilă explicație este faptul că Duster 3 va veni încă de la lansare cu motorizarea hibrid 140, care se regăsește pe Jogger.

Pentru demaraj și generarea de curent, un al doilea motor electric echipează întreg ansamblul propulsor.

Testele la temperaturi negative au avut ca scop testarea performanțelor motorului și mai ales ale bateriei în condiții meteo de iarnă.

Mai multe informații, AICI

Foto: Motor.es

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90