930×122 CAPRA 5

fermieri

A doua sesiune de cereri pentru tinerii fermieri care vor teren, în derulare

 

Citiți și: Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la „Aripi” Pitești!

Agenția Domeniilor Statului a demarat derulează, de săptămâna aceasta, a doua sesiune de concesionare a terenurilor cu destinație agricolă aflate în administrarea ADS, în suprafață de până la 50 ha, către tinerii cu vârsta de maxim 40 de ani.

„Perioada de depunere a solicitărilor de către tinerii fermieri este 18.01.2021 – 29.01.2021, iar județele pe raza cărora se găsesc terenurile ofertate sunt: Alba, Gorj, Ialomița, Neamț, Satu Mare, Timiș, Teleorman și Vâlcea.

Citiți și: 200 de euro de la stat pentru mai mulți tineri romani. Cum te poți încadra

Persoanele interesate care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pot depune solicitări la sediul ADS sau pe adresa de e-mail a instituției, până la data de 29.01.2021, ora 14:00.

Menționăm că suprafețele de teren disponibile pentru contractare, precum și modul de desfășurare a procedurii se regăsesc pe site-ul Agenției Domeniilor Statului, www.domeniilestatului.ro.

Reamintim că în data de 27 noiembrie 2020 a avut loc semnarea primului contract de concesionare de terenuri cu destinație agricolă aflate în exploatarea societăţilor comerciale din portofoliul ADS, libere de contract, în suprafață maximă de 50 ha, cu un tânăr fermier absolvent al învățământului de profil, în vederea înființării unei ferme. Lista completă a tuturor fermierilor declarați admiși pentru prima sesiune este disponibilă pe site-ul ADS”, precizează.

Foto descriptiv: EBIHOREANUL.RO

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 pe 90 Costache