SMART KIDS 930X122

accidente

ACCIDENT LA ŞTEFĂNEŞTI. DIN IMPACT, MAŞINA A RICOŞAT ÎN PIETON

Un accident produs astăzi la Ştefăneşti a adus la spital două persoane: şoferiţa dintr-unul din autoturisme şi un pieton lovit de maşina care a ricoşat din impact.

Citiți și: Pericol major de accidente!

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești, s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Ștefănești, din direcția de mers Pitești spre Topoloveni, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune cu autoturismul din fața sa, care era oprit la trecerea pentru pietoni, pentru acordarea priorității de trecere unui bărbat de 71 de ani, din Ștefănești.

În urma impactului, autoturismul care se afla oprit (al doilea din enumerare), a fost proiectat pe trecerea de pietoni, acroșând persoana care se angajase în traversare. Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citiți și: Petiție la Mărăcineni privind accidentele de circulație!

În urma evenimentului, au ajuns la spital pietonul și conducătoarea auto. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sursa foto: Info Trafic Piteşti)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90