New Profesional Consult 930 x 122

barbat disparut

Alertă la Budeasa. Un bărbat şi-a tras pijamaua pe el şi apoi a dispărut într-un mod misterios. Nimeni nu ştie ce are de gând

UPDATE: „În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 februarie a.c., FISCHER EMILIAN, de 76 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Budeasa, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmente: 1,80 m înălțime, constituţie atletică, păr cărunt, față ovală, nas proeminent, ochi albaștri, iar ca semn particular: falanga degetului mijlociu de la mâna stângă este secționată. Vestimentație la momentul plecării: pulover de culoare verde, cămașă albastru închis cu dungi, pantaloni de pijama de culoare mov, papuci din cauciuc de culoare albastră. Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, telefon 0248 607.009”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

 

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 72 de ani este căutat de poliţişti şi jandarmi, iar rudele şi apropiaţii sunt în alertă maximă. Ieri seară, vârstnicul a spus că merge la un vecin şi, potrivit unor surse ePiteşti, ar fi părăsit locuinţa (FOTO) în pijamele.

 

 

Una a zis şi alta a făcut. Se pare că persoana dispărută avea cu totul alte planuri pe care oamenii legii, ajutaţi şi de voluntari, încearcă să le desluşească – deocamdată fără succes.

Bărbatul este la această oră de negăsit, iar în comună este o mobilizare masivă pentru recuperarea acestuia.

Surse ePiteşti ne-au mai transmis că omul ar avea anumite afecţiuni medicale. Rudele s-au dus la Poliţie în această dimineaţă să anunţe dispariţia, iar căutările sunt în desfăşurare la această oră.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90