930×122 POSADA 5

furt

ALŢI DOI HOŢI PRINŞI CU AJUTORUL SISTEMELOR VIDEO DE SUPRAVEGHERE

Agenţii Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, şi au reţinut doi bărbaţi, de 57 şi de 60 de ani, ambii din Bucureşti.

Citiți și: Argeș: Și-a chemat prietenul de pahar acasă și ce a urmat, poveste de filme horror

Poliţiştii au stabilit că în ziua de 18 iunie a.c., cei doi ar fi sustras din buzunar suma de 1.000 de lei, prin distragerea atenţiei, unui bătrân de 92 de ani, din Piteşti, sub pretextul oferirii cu titlu de pomană a unei haine.

Mai exact, suspecţii l-au văzut pe bătrân în momentul în care acesta scotea bani de la un bancomat şi au plecat pe urmele lui. L-au abordat în scurt timp şi i-au propus să-i ofere o haină de pomană. Vârstnicul a acceptat, iar în momentul în care era atenţia s-a îndreptat către produsul „capcană” nu a mai fost atent la buzunare. Pe lângă bani, hoţii i-au furat şi cardul.

Citiți și: Pitești: Au venit de la Capitală ca să fure din Argeș Mall: Cum au fost prinși

Şi în acest caz, similar cu hoţii care au furat 1 miliard dintr-un apartament, sistemul video de supraveghere a fost cel datorită căruia poliţiştii au obţinut indicii preţioase. Astfel, suspecţii au fost identificaţi şi capturaţi. După administrarea probatoriului, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: Descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3