930 x122 grota rece

andreea elena ștefan

ANUNȚ UMANITAR – O STUDENTĂ ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Andreea Elena Ștefan se luptă de 7 ani cu o boală care îi deformează corpul fragil și care o chinuie din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului. Are scolioză, boala fiind foarte avansată. Riscul major este că scolioza de care suferă o poate lăsa oricând paralizată, iar coloana deformată i-ar putea străpunge organele interne.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Intervenția medicală care i-ar asigura o viață normală costă 8.000 de euro, bani de care Andreea și familia ei nu dispun.

Dacă doriți să o ajutați, o puteți contacta la numărul de telefon 0764.972.673. De asemenea, puteți dona bani în contul deschis la Raiffeisen Bank pe numele Andreea Ștefan. Numărul contului este RO72RZBR0000060018414062.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Andreea Elena Ștefan va împlini 23 de ani în luna aprilie. Ea locuiește în comuna Căteasca din județul Argeș și este studentă la Facultatea de Biologie a Universității Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3