NOR CURIER 930X122

curier

Argeş: Cum a păcălit un bărbat din Moşoaia curierul cu mobila, prin metoda „n-am cash”

Ies la iveală detalii interesante despre bărbatul din Moşoaia care a păcălit un curier. Vă reamintim, acesta din urmă i-a livrat la începutul lunii mai multe produse mobiliere (detalii, AICI), însă a rămas cu buza umflată, printr-o metodă simplă. Am spune chiar pentru naivi.

Citiți și: Un curier și-a furat singur coletele și a anunțat că a fost jefuit. Pagubă de 100.000 €

După ce a primit marfa, clientul s-a scuzat că nu are „cash” să plătească, dar că problema va fi rezolvată rapid, la un bancomat. Livratorul, convins că aşa stau lucrurile, a mers împreună cu clientul să scoată bani, însă în momentul când au ajuns în zona unui ATM, tânărul din Moşoaia s-a făcut nevăzut.

Păgubitul a apelat la Poliţie pentru a-şi recupera bunurile şi a-l trage la răspundere pe individ.

Citiți și: Individ de la cea mai mare firma de curierat, acuzat că a furat banii

Poliţiştii argeşeni, în urma percheziţiilor, l-au depistat pe suspect, precum şi produsele pe care acesta nu le-a plătit. Împricinatul  a „bifat” deja o noapte după gratii şi a fost plasat ulterior sub control judiciar. Iar astăzi a mai primit o veste: poliţiştii au finalizat cercetările şi l-au trimis în judecată pentru înşelăciune.

IPJ Argeş precizează

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Din verificările efectuate, s-a stabilit că în ziua de 04 martie a.c., un bărbat de 31 de ani, din Moșoaia a primit obiecte de mobilier, în valoare de 8.500 de lei, de la o societate comercială din județul Maramureș, inducând în eroare reprezentantul societății, care a efectuat livrarea, cu privire la plata contravalorii pentru marfă și transport.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat două percheziții, în comuna Moșoaia și în municipiul Pitești, bunurile fiind recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate. Reamintim că, la data de 17 martie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90