930×122 CAPRA 5

înșelăciune

Argeș: A păcălit curierul și a ajuns pe mâna Poliției

Un argeșean a ajuns pe mâna Poliției și a fost reținut după ce a păcălit un curier. Acesta îi livra mobilă de 8.500 de lei din județul Maramureș.

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, conform art. 244 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Moșoaia.

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 04 martie a.c., cel în cauză a primit obiecte de mobilier, în valoare de 8.500 de lei, de la o societate comercială din județul Maramureș, inducând în eroare reprezentantul societății care a efectuat livrarea, cu privire la plata contravalorii pentru marfă și transport.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat două percheziții, în comuna Moșoaia și în municipiul Pitești, bunurile fiind recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Adevarul

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90