NOR CURIER 930X122

înșelăciune

Pitești. Patron tras pe sfoară! A rămas fără 4.000 de euro

Pitești. Patron tras pe sfoară!

Citiți și: Poliția avertizează: Nouă metodă de înșelăciune! Oameni păgubiți cu mii de euro

Patronul unei societăți comerciale din Pitești, tras pe sfoară de un tânăr de 27 de ani, din județul Mehedinți. Bărbatul a rămas fără 4.000 de euro.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune!

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Patron tras pe sfoară! A rămas fără 4.000 de euro

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 30 iunie 2021, un bărbat de 27 de ani, din Strehaia, județul Mehedinți, folosind o identitate falsă și calitatea fictivă de reprezentant al unei societăți cu sediul în municipiul Buzău, a indus în eroare reprezentantul unei societăți comerciale din Pitești, pentru perfectarea unui contract cu executare succesivă, privind patru laptopuri.

Ulterior, în baza contractului, laptopurile au fost livrate prin curierat, la o adresă din municipiul Pitești, indicată de beneficiarul contractului, fără a mai fi achitate conform clauzelor contractuale.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de lei.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv: DivaHair

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3