New Profesional Consult 930 x 122

ivan andreea georgiana

Argeş: Femeia dispărută a fost găsită. Şi-a abandonat soţul şi cei doi copii pentru un alt bărbat

Informaţii de ultimă oră despre Ivan Andreea Georgiana, femeia dispărută din Topoloveni, mamă a doi copii. Aceasta a fost căutată cu disperare de soţ care a făcut în repetate rânduri apel către orice persoane care ar avea indicii despre unde s-ar afla.

Citiți și: Soțul tinerei dispărute, apel disperat: ”Vă rog sa mă ajutați, avem 2 copii care își așteaptă mama!”

Poliţiştii au fost, de asemenea, sesizaţi şi au efectuat căutări care au adus şi rezultate.

Potrivit unor surse ePiteşti, femeia a fost contactată telefonic de oamenii legii şi aceasta a confirmat că este totul în regulă şi că nu este victima nimănui. Totodată, femeia nu a dorit să divulge soţului sau altor persoane locul unde se află, plecarea ei fiind o decizie personală care trebuie respectată ca atare.

 

 

Dacă este moral sau nu, doar faptele petrecute în sânul familiei pot fi eventual invocate de către părţi.

În orice caz, până la această oră Andreea Georgiana nu doreşte să revină acasă şi se pare că şi-a găsit un alt partener de viaţă.

Soţul femeii a aflat vestea şi nu mai doreşte decât sănătate copiilor.

În pragul sărbătorilor de Crăciun, au rămas fără mamă doi copii de 6 și respectiv 2 ani, băiețelul cel mare fiind grav bolnav, având diagnosticul de Leucemie Acuta Limfoblastică, sub tratament citostatic.

Vă reamintim, totul a început în ziua de 16 decembrie a.c., când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în ziua anterioară, soția sa, IVAN ANDREEA GEORGIANA, de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Topoloveni, fără a mai reveni la domiciliu.

Ulterior, soţul femeii a făcut un apel pe reţelele de socializare (detalii, AICI – Soțul tinerei dispărute, apel disperat: ”Vă rog sa mă ajutați, avem 2 copii care își așteaptă mama!”)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ioana doloi spune:

    Numai ea stie de ce a facut asta..dar eu cred că o sa,i pară rau mai tz…Eu i,as da un sfat sa meargă acasă..Ptr copiii trebui sa tii legatura..ajutor copiilor si alt barbat cu timpul numai este de acord..incep discutiile..Mai bn dute acasaa..

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441