Donaris 930 x 122

femeie disparuta

Soțul tinerei dispărute, apel disperat: ”Vă rog sa mă ajutați, avem 2 copii care își așteaptă mama!”

Update, 17.12.2021:

Citiți și: Pitești. Cum au fost găsite mama și fiica dispărute în această dimineață

Soțul tinerei dispărute, apel disperat: ”Vă rog sa mă ajutați, avem 2 copii care își așteaptă mama!”

Bărbatul își strigă disperarea pe o rețea de socializare:

Citiți și: Argeș: Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută aseară

Fac un apel disperat către voi, soția mea a dispărut de la domiciliu în ziua de 15.12.2021 în jurul orelor 09.00am
Suntem părinții a doi copii de 6 și respectiv 2 ani, iar băiețelul cel Mare este grav bolnav având diagnosticul de Leucemie Acuta Limfoblastică, este sub tratament citostatic și este dependent de mamica lui.

Rog orice persoana o vede pe soția mea și o poate identifica sa îmi dea detalii.

Sunt la capătul puterilor pentru ca băiețelului ii este foarte dor de ea și plânge intr-una, lucru care poate agrava starea lui de sanatate și poate face oricând o recădere și tot tratamentul de pana acum și progresele sa fie în zadar.

Va rog sa ma ajutați!

Știrea inițială, 16.12.2021

În ziua de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în ziua de 15 decembrie a.c., soția sa, IVAN ANDREEA GEORGIANA, de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Topoloveni, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înalțime 1,65 m, 60 kg, constituţie atletică, ochii verzi, față ovală, părul lung, vopsit negru, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: geacă din piele de culoare neagră, pantaloni tip blue-geans de culoare albastru, ghete de culoare neagră, rucsac auriu.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

Sursă foto: Facebook/Ivan Cornel Andreea

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90