New Profesional Consult 930 x 122

femeie disparuta

Pitești: Femeie de 34 de ani, dispărută

Pitești: Femeie de 34 de ani, dispărută.

Citiți și: Pitești. Cum au fost găsite mama și fiica dispărute în această dimineață

UPDATE ORA 17.15: „Femeia a fost identificată de polițiști, pe raza localității Mihăești. Aceasta se află în afara oricărui pericol și urmează să fie predată unui aparținător”, anunță IPJ Argeș.

Știrea inițială

În ziua de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei 3 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 10:00, CRISTINA MARIA VOICILĂ, de 34 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Piteşti, fără a mai reveni.

Citiți și: Argeș: Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută aseară

 

 

Femeia are probleme medicale și se deplasează cu dificultate.

Mama, care locuiește împreună cu ea, a sesizat dispariția, iar până în prezent, în ciuda eforturilor pentru a o găsi, nu a fost depistată (cu privire la dispariția persoanei au fost sesizați și jandarmii argeșeni și Poliția Locală Pitești).

Semnalmente: înalțime 1,60 m, 80 kg, constituţie corpolentă, ochii căprui, ten deschis, părul lung, negru.

Semne particulare: probleme de mobilitate la nivelul mâinii stângi, gatul ușor înclinat spre stânga.

Vestimentație la momentul plecării: geacă de culoare bleumarin, pantaloni de culoare bleumarin, cizme de culoare neagră cu dungă maro.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă *112* sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti la telefon *0248 607 009*.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90