930×122 CAPRA 5

femeie disparuta

Argeș: Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută aseară

Update, 29 ianuarie, ora 11:28

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Femeia de 74 de ani, dată dispărută aseară, de pe raza comunei argeșene Călinești, a fost găsită de polițiști.

„Femeia a fost găsită de polițiști, pe raza localității de domiciliu, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni”, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Poliția e în alertă! Căutări disperate în tot județul!

Știrea inițială, 28 ianuarie, ora 20:37 – Argeș: Femeie dispărută de acasă. O caută Poliția!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări pentru identificarea unei femei de 74 de ani, care a plecat de pe raza localității Călinești, în cursul zilei de 27 ianuarie 2023.

În ziua de astăzi, 28 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au fost sesizați cu privire la faptul că OLTEANU MARGARETA, de 74 de ani, a plecat voluntar în ziua de 27 ianuarie a.c., jurul orei 11:00, de pe raza comunei Călinești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,55 m înălțime, aproximativ 50 kg, păr cărunt, ochi albaștri;

Vestimentație: geacă de culoare neagră, din fâș, lungă până la nivelul genunchilor, purta pe cap basma de culoare închisă.

Persoanele care pot da relații despre cea în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3