Donaris 930 x 122

femeie disparuta

Argeş: Femeia dispărută a fost găsită

Căutări ample cu efective mărite au fost desfășurate pentru găsirea femeii. Polițiști, jandarmi, pompieri și salvamontiști câmpulungeni au periat zona, spre seară femeia fiind găsită, în viață, într-o zonă cu vegetație forestieră.

Citiți și: Femeie dispărută din Pitești!

 

 

Citiți și: Femeie dispărută, găsită de polițiștii locali în gara din Pitești

În urma sesizării din noaptea de 27 spre 28 ianuarie a c., despre plecarea voluntară a unei femei de 74 de ani, de la domiciliul din localitatea Godeni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, au format echipe de căutare, cu jandarmi, pompieri și salvamontiști câmpulungeni, dar și echipa canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, desfășurând căutări ample în zonele unde femeia s-ar fi putut deplasa.

 

 

Înainte de lăsarea întunericului, femeia în cauză, care suferă de afecțiuni medicale specifice vârstei, și plecase fără încălțăminte, a fost găsită de o echipă de polițiști, pe raza localității de domiciliu, într-o zonă cu vegetație forestieră.

Din fericire, aceasta este în afara oricărui pericol, și nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind preluată și transportată la spital, de către un echipaj medical, pentru efectuarea de investigații.

Recomandări din partea polițiștilor:

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere;

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane lipsesc nejustificat, sesizați din timp plecarea acestora, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90