930×122 POSADA 5

femeie disparuta

Video – Femeie dispărută de acasă, găsită în pădure, în stare de hipotermie

În cursul zilei de astăzi, 30 noiembrie 2021, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 82 de ani, din localitatea Sălătrucu, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, din seara zilei precedente.

Citiți și: Femeie dispărută din Pitești!

În cel mai scurt timp, polițiștii s-au mobilizat, fiind solicitate persoane din aceeași localitate, precum și forțe suplimentare, conform IPJ Argeș.

Din fericire, în urma căutărilor, în scurt timp femeia a fost găsită de polițiști, într-o pădure, la aproximativ 3 km de locuință, fiind în afara oricărui pericol.

Citiți și: Femeie dispărută, găsită de polițiștii locali în gara din Pitești

 

Ulterior aceasta a fost consultată de un echipaj medical, având o ușoară stare de hipotermie, după care a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

RECOMANDĂRI DIN PARTEA POLIȚIȘTILOR:

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere;

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane lipsesc nejustificat, sesizați din timp plecarea acestora, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90