Donaris 930 x 122

femeie disparuta

Video – Bătrână de 80 de ani, dată dispărută, găsită de doi polițiști argeșeni

Seara trecută, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la dispariția unei femei, de 80 de ani, din Oarja.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Aceasta fusese căutată de către fiica sa, de la momentul la care lipsa i-a fost observată, în această după-amiază, însă fără rezultat, iar pe înserat, aceasta a sesizat dispariția organelor de poliție.

În urma mobilizării exemplare, polițiștii, care o cunoșteau pe femeie și pe localnici, au organizat primele căutări, și au reușit chiar ei să o găsească pe femeie, pe raza localității de domiciliu, aceasta fiind dezorientată, dar teafără.

Citiți și: Argeș. Poliția e în alertă! Căutări disperate în tot județul!

 

Aceasta a fost predată familiei, fiind în afara pericolului.

Pentru căutări au fost mobilizați și pompieri, jandarmi, echipa canină cu câinele de urmă, și nu numai, însă acestea nu au mai intrat în dispozitiv, căutările având, din fericire, un rezultat pozitiv rapid.

Agentul șef principal Catrina Marius și Agent șef principal Crăcea Costin au fost cei care s-au implicat și au organizat primele căutări, în urma cărora au și au găsit-o pe femeie.

RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane pleacă, sesizați plecarea acestora din timp, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni;

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90