930×122 POSADA 5

femeie disparuta

Video – Un câine polițist al IPJ Argeș a găsit o femeie dispărută

În cursul zilei de astăzi, 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani, din localitatea Budeasa, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, posibil cu intenția de a se sinucide.

Citiți și: Femeie dispărută din Pitești!

În cel mai scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au organizat exemplar pentru începerea căutărilor.

 

Citiți și: Femeie dispărută, găsită de polițiștii locali în gara din Pitești

Pe lângă șase polițiști ai Secției de Poliție Rurală, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, polițiști locali din cadrul Poliției Locale Budeasa, căutările beneficiind și de sprijinul comunității – un pădurar, patru voluntari, dar și un grup de localnici care dețin ATV-uri.

Indiciul cel mai important a fost găsit de câinele de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care a urmat un traseu ce duce într-o zonă împădurită de pe raza localității de domiciliu a femeii, găsind hainele acesteia, iar în apropierea lor a fost găsită și persoana căutată.

Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, a fost preluată și transportată la spital, de către un echipaj specializat, pentru efectuarea de investigații medicale.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    Care câine a găsit? Cel de sa dus acasă ? Probabil i se făcuseră foame .spuneți realitatea Sorin Porojan și echipa cu Atv-urile

Donaris 570×90