Donaris 930 x 122

femeie disparuta

  Video – Un câine polițist al IPJ Argeș a găsit o femeie dispărută

  În cursul zilei de astăzi, 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani, din localitatea Budeasa, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, posibil cu intenția de a se sinucide.

  Citiți și: Pitești. Cum au fost găsite mama și fiica dispărute în această dimineață

  În cel mai scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov s-au organizat exemplar pentru începerea căutărilor.

   

  Citiți și: Argeș: Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută aseară

  Pe lângă șase polițiști ai Secției de Poliție Rurală, pentru căutări a fost mobilizată echipa canină cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, polițiști locali din cadrul Poliției Locale Budeasa, căutările beneficiind și de sprijinul comunității – un pădurar, patru voluntari, dar și un grup de localnici care dețin ATV-uri.

  Indiciul cel mai important a fost găsit de câinele de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care a urmat un traseu ce duce într-o zonă împădurită de pe raza localității de domiciliu a femeii, găsind hainele acesteia, iar în apropierea lor a fost găsită și persoana căutată.

  Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol, a fost preluată și transportată la spital, de către un echipaj specializat, pentru efectuarea de investigații medicale.

  Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

  Comentarii

  Un comentariu

  • Ionut spune:

   Care câine a găsit? Cel de sa dus acasă ? Probabil i se făcuseră foame .spuneți realitatea Sorin Porojan și echipa cu Atv-urile

  Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  New Profesional Consult 570×90