Donaris 930 x 122

femeie disparuta

Argeș. Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută

Update: Femeia a fost găsită, de către polițiști, pe raza localității de domiciliu. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Pitești. Cum au fost găsite mama și fiica dispărute în această dimineață

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei PAVEL GEORGETA, de 59 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din orașul Ștefănești, în ziua de 07 ianuarie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,40 m înălțime, 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, mediu, ten deschis.

Citiți și: Argeș: Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută aseară

Vestimentația la momentul plecării: purta batic, geacă de fâș de culoare neagră, încălțată cu bocanci de culoare galbenă.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache