930 x122 grota rece

femeie disparuta

Argeș. Ce s-a întâmplat cu femeia dată dispărută

Update: Femeia a fost găsită, de către polițiști, pe raza localității de domiciliu. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu tânăra care a alertat întreg județul

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei PAVEL GEORGETA, de 59 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din orașul Ștefănești, în ziua de 07 ianuarie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,40 m înălțime, 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, mediu, ten deschis.

Citiți și: Argeș. Poliția e în alertă! Căutări disperate în tot județul!

Vestimentația la momentul plecării: purta batic, geacă de fâș de culoare neagră, încălțată cu bocanci de culoare galbenă.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90