930X122 MAIA

anofm

munca_ajofm

ARGEŞUL, PE LOCUL 4 LA LOCURI DE MUNCĂ VACANTE

Potrivit datelor furnizate de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, judeţul Argeş se află pe locul 4 din punct de vedere al locurilor de muncă vacante.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În întreaga ţară sunt disponibile 16.657 de locuri de muncă, pe primul loc fiind judeţul Cluj, cu 2.358 de joburi. Locul 2 este ocupat de capitala ţării, Bucureşti, cu 1.995 de slujbe, iar pe locul 3 se află judeţul Prahova, cu 1.127 de oportunităţi de angajare. Poziţia 4 îi revine Argeşului, cu 996 de locuri de muncă disponibile. „Top 5” este completat de judeţul Arad, cu 965 de slujbe. Cele mai puţine locuri de muncă din ţară sunt în judeţul Mehedinţi – 31. Doar 10% dintre slujbele oferite de angajatori sunt pentru absolvenţi de studii superioare. În Argeş majoritatea locurilor de muncă oferite sunt în domeniul confecţiilor şi construcţiilor, deci pentru persoane cu studii medii sau chiar muncitori necalificaţi.

Cei interesați se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş sau pot accesa site-ul www.semm.ro/LMV/home.seam, acolo unde sunt afișate joburile vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi numele persoanelor de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA