New Profesional Consult 930 x 122

administrație

AVERTISMENT: „VOM PROTESTA!”

Avertisment: „Vom protesta!”. Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici ameninţă cu proteste.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

„Prin legea salarizării guvernanții diminuează veniturile funcționarilor publici și anulează decizia Curții Constituționale, încălcând pentru a nu știu câta oară principiile constituționale.

Având în vedere că proiectul legii salarizării prevede evaluarea posturilor din administrația publică pentru stabilirea salariilor de bază și reîncadrarea personalului (conform articolului 35 din proiect); că ignoră în construcția sa Decizia Curţii Constituționale nr. 794/2016 și că stabilește un maxim salarial mai mic decât cel aflat în plată în momentul de față; totodată, având în vedere că scoate asistența socială din familia ocupațională ADMINISTRAȚIE pentru a nu fi un reper în majorarea salariilor angajaților unităţilor administrativ teritoriale și Consiliilor Județene;

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Ținând cont de refuzul categoric al doamnei ministru Lia Olguța Vasilescu de a introduce un articol în proiectul legii salarizării potrivit căruia nimeni să nu sufere o diminuare salarială, precum și lipsa dialogului social constructiv cu ministrul Municii pe tema salarizării și pe tema diminuarii salarizării unor categorii de funcționari, Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP) este obligat să declanșeze acțiuni de protest imediat după sărbătoarea Paștelui!”, se arată într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puţin timp pe adresa ePiteşti de către Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici.

SNFP nu oferă detalii despre modalităţile de protest şi nici un calendar exact al protestelor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90