Donaris 930 x 122

ajutoare

BANI PENTRU FAMILIILE ÎNDOLIATE

Preotul Decebal Floroaica şi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, au anunţat astăzi că în urma unor acţiuni caritabile şi a unor donaţii s-au strâns bani pentru ajutorarea victimelor carnagiului din clubul bucureştean Colectiv şi a familiilor acestora. Este vorba de familiile din Argeş care au avut decedaţi sau răniţi în incendiul care a şocat întreaga țară.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Banii s-au adunat din donații, sponsorizări și bilete vândute la spectacole organizate weekend-ul trecut la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

Suma totală strânsă se ridică la 31.410 lei.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Florin Tecău a mai precizat că vineri, 13 noiembrie, în şedinţa în plen a Consiliului Judeţean va fi aprobată şi alocarea unor ajutoare prin programul „Pro Social” pentru familiile îndoliate şi cu răniţi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90