Nisan 930 x 122

primăria mioveni

CAMPANIE MASIVĂ. PRIMĂRIA MIOVENI, MESAJ EMOȚIONANT

Astăzi s-a încheiat campania umanitară ”Fă un copil să zâmbească!”. A fost o acțiune de amploare destinată persoanelor singure, persoanelor vârstnice şi familiilor vulnerabile din punct de vedere social din orașul Mioveni.

Citiți și: ATENȚIE MAXIMĂ CÂND CUMPERI UN TEREN!

Pe parcursul campaniei, în perioada 15-21 decembrie 2017, la Centrul Cultural Mioveni au fost colectate alimente pentru masa de Crăciun, dulciuri, haine, rechizite școlare și jucării. Toate au ajuns azi la 30 de familii aflate în evidenţa Compartimentului Asistenţă Socială al Primăriei Mioveni.

Parteneri de nădejde au fost, ca de fiecare dată, școlile gimnaziale “Liviu Rebreanu”, “George Topârceanu” și Colibași, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, voluntarii de la AIV Mioveni și TEAM Mioveni, dar şi cetăţeni ai oraşului.

Citiți și: ANUNŢ IMPORTANT DE LA PRIMĂRIA MIOVENI

“Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumeşte tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor deosebit au adus o bucurie în sufletele unor oameni sărmani.”, transmite Primăria Mioveni.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066