EcoMoto 930×122

inundatii

CAMPANIE PENTRU SINISTRAȚI. UNDE POȚI DONA ÎN MIOVENI

Campanie pentru sinistrați. Unde poți dona în Mioveni. Ministerul Afacerilor Interne vine în sprijinul persoanelor sinistrate afectate de inundațiile din ultima perioadă, prin înfiinţarea unor centre de colectare de alimente și materiale de construcții.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Instituţia Prefectului Argeş, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş şi primăriile din Mioveni, Pitești și Câmpulung, a decis înfiinţarea unor astfel de puncte, unde cetăţenii pot dona alimente neperisabile și materiale de construcții pentru populaţia calamitată.

În orașul Mioveni, campania se desfășoară începând de astăzi și până duminică, 15 iulie 2019, iar punctele de colectare sunt la Primăria orașului Mioveni (pentru alimentele neperisabile) și la Stadionul Orăşenesc Mioveni (pentru materiale de construcții, în intervalul orar 9-16).

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Fiecare loc dispune de spaţii de depozitare a bunurilor colectate şi de personal care să se ocupe cu această activitate, urmând ca, în cel mai scurt timp, toate obiectele strânse să ajungă la cei afectaţi.

Cei care doresc să vină în ajutorul sinistraților sunt aşteptaţi în zilele următoare la sediul Primăriei oraşului Mioveni, acolo unde donaţiile sunt colectate non-stop, inclusiv sâmbăta şi duminica. Amănunte și despre celelalte centre din județul Argeș unde se pot face donații, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90