930×122 CAPRA 5

centre de colectare

CENTRU DE COLECTARE LA SALA SPORTURILOR

Centru de colectare la Sala Sporturilor. Ministerul Afacerilor Interne vine în sprijinul persoanelor sinistrate afectate de inundațiile din ultima perioadă, prin înfiinţarea unor centre de colectare de bunuri.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

În județul Argeș, aceste centre, unde cetăţenii pot dona îmbrăcăminte şi alte obiecte folositoare pentru populaţia calamitată, funcţionează în următoarele locuri:

-Pitești, Sala Sporturilor, pe strada Nicolae Dobrin, nr. 12

Citiți și: Cine plătește dacă te inundă vecinul la bloc

-Mioveni, Stadionul Orăşenesc, pe strada Stadionului

-Câmpulung Muscel, Stadionul Municipal, pe strada Ion Mihalache, nr. 22.

“Fiecare centru are spaţii de depozitare a bunurilor colectate şi personal care să se ocupe cu această activitate, urmând ca, în cel mai scurt timp, toate obiectele strânse să ajungă la cei afectaţi.

Facem un apel către argeşenii care doresc să ajute sinistraţii să sorteze pe cât este posibil obiectele donate, pentru a uşura misiunea celor responsabili cu distribuirea lor în zonele calamitate.”, transmite Instituția Prefectului-Județul Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90