930×122 CAPRA 5

cioaca

Cioaca a fost ridicat de la Pitesti si dus la Parchet. E cercetat pentru uciderea Elodiei

Poliţistul Cristian Cioacă, cercetat pentru omor după dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost ridicat miercuri de la domiciliul său din Piteşti şi urmează să fie prezentat procurorilor de la Parchetul General, pentru audieri.

Cioacă a fost ridicat în baza unui mandat de aducere şi va fi transportat la Bucureşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Inspectorul Cristian Cioacă s-a transferat în urmă cu trei ani de la IPJ Braşov la IPJ Argeş şi lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, la Biroul de relaţii cu publicul.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007 şi de atunci trupul ei nu a mai fost găsit, soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă fiind principalul suspect în acest caz.

În 13 septembrie, procurorii au făcut percheziţii în apartamentul poliţistului Cristian Cioacă din municipiul Braşov, pe care acesta îl deţinea împreună cu fosta soţie Elodia Ghinescu, de unde au prelevat probe noi de sange, detectate pana acum. De precizat ca de caz se ocupa un nou procuror.

Cioacă a fost dus atunci la apartamentul său de pe strada Gloriei din cartirul Tractorul, unde se presupune că ar fi avut loc uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, în urmă cu cinci ani.

Procurorii au făcut percheziţii în apartament şi au preluat noi probe, în prezenţa lui Cioacă şi a avocatei sale, Maria Vasii.

Avocata a spus că procurorii au luat urme de pe perete, unde ar fi fost găsite pete de sânge „care pot fi urme de peste ani”.

În 8 noiembrie 2011, avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, în urma unei sentinţe a Judecătoriei Braşov.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90