EcoMoto 930×122

agentia nationala antidrog

CONCURS ANTIDROG PENTRU ELEVII DIN ȘCOLI ȘI LICEE

Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş, lansează în județul nostru ediţia a XI-a a concursului naţional „Mesajul meu antidrog”. Tema este „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Concursul se va desfășura în perioada martie-septembrie în școli și licee din toate judeţele ţării şi din Bucureşti. Inițiativa este un proiect de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog, un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile de învăţământ şi un cadru adecvat de manifestare pentru elevi, contribuind la formarea de convingeri de viaţă sănătoase în rândul acestui segment de populaţie. Parteneri sunt Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Scopul concursului este menţinerea consumului de droguri la un nivel scăzut și reducerea numărului de cazuri de noi consumatori în rândul elevilor. Obiectivele proiectului urmăresc dezvoltarea unor atitudini şi practici prin intermediul programelor şcolare şi de petrecere a timpului liber, cu scopul adoptării unui stil de viaţă sănătos, fără tutun, alcool şi droguri. Secţiunile ediţiei a XI-a a concursului constau în eseu literar, pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, spot, arte vizuale şi sport. Criteriile de evaluare sunt încadrarea în cerinţe (tematică şi dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului şi a subiectului ales, acurateţea stilului și claritatea limbajului.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

La ediţia de anul trecut o elevă din Argeș, de la Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” din Pitești, a câştigat locul II la secţiunea „Pictură liceu”. (Foto: arq.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90