New Profesional Consult 930 x 122

ajutor

CUTREMURĂTOR! O MAMĂ A 4 COPII ARE NEVOIE DE AJUTOR (VIDEO)

Ne-a scris pe adresa redacției Rodica Elena Marghidan.

Citiți și: Ajutor de la stat pentru cei care stau la bloc!

Mamă a patru copii (3 băieți de 10, 12 și 19 ani și o fată de 15 ani), de profesie medic veterinar, din Sibiu, Rodica Elena Marghidan suferă de trei ani de tumoră malignă de sarcom coccis, cu celule gigantice, adică de o formă agresivă de cancer la coloană.

În afara multiplelor tratamente, anul trecut, din împrumuturi bancare, a suportat în Cluj-Napoca o operație de implant care a costat-o 5.000 de euro.

Citiți și: Colos de pe scena românească, la un pas de tragedie

Din păcate, tumora a continuat să avanseze. Femeia are nevoie urgentă de o nouă operație, în străinătate, fără de care șansele ei de supraviețuire sunt practic nule. Costul intervenției chirurgicale se ridică la 30.000 de euro. Rodica Elena Marghidan cere ajutorul semenilor săi pentru strângerea sumei.

Donațiile se pot face în următoarele conturi bancare:

RO70BRDE330SV33001193300/Rol – deschis la BRD Sibiu, pe numele Marghidan Rodica-Elena

RO34RNCB0227057672330001/Rol – deschis la BCR Sibiu, pe numele asociației Animos Hermannstadt, asociație care, la cererea Rodicăi Elena Marghidan, se ocupă de această campanie umanitară.

Pentru alte relații și informații:

Telefon – 0755.364.026 (Ovidiu Vasiu)

E-mail – animos_sb@yahoo.com și rodica-elena@animos.ro.

„Ceea ce fac acum este foarte greu pentru mine, fiind un act de curaj. Și asta deoarece sunt realmente nevoită să vă solicit ajutorul.

De trei ani nu mai pot profesa, cu orice efort fizic necalculat riscând o paralizie letală. Paul, fiul meu cel mare, a abandonat școala în clasa a XI-a pentru a mă ajuta, muncind.

Sunt o fire optimistă, mare iubitoare de animale (deși sufăr mult și pentru că sunt neputincioasă și nu le mai pot ajuta) și vreau, chiar vreau foarte mult să trăiesc!

Cu lacrimi în ochi și dragoste în suflet, vă rog, dacă doriți și, bineînțeles, dacă puteți, să-mi sprijiniți visul de a mai trăi, pentru a mai putea iubi în continuare, ca mamă și ca un om obișnuit, copiii, familia, animalele și frumosul în general!”, scrie Rodica Elena Marghidan. (Foto: tribuna.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3