NOR CURIER 930X122

ajutoare

alimente.UE.013

SĂRACII PITEȘTIULUI, DISPERAȚI: DE CE ÎNTÂRZIE AJUTOARELE ALIMENTARE DE LA UE?

În fiecare an, în luna octombrie cel mai târziu, demara în Piteşti şi în toate localităţile judeţului acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare comunitare (din fonduri europene) pentru persoanele nevoiaşe. Mii și mii de argeşeni primeau aceste ajutoare, care constau în produse alimentare (aproape 40 de kilograme pentru fiecare beneficiar). Iată, însă, că în acest an acțiunea întârzie.

Citiți și: Conduci o astfel de mașină? Trebuie să știi ce măsuri s-au luat

„Procedurile de licitaţie pentru achiziţionarea acestor produse sunt în curs de derulare… De aceea durează. Acestea sunt organizate nu de noi, ci de autorităţile centrale. Până atunci noi trebuie să facem în aşa fel încât să avem incluse pe liste toate persoanele care pot beneficia de ajutoare, pentru că în fiecare an am avut liste suplimentare.”, explică primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Edilul nu are cunoștință când ar urma să înceapă în sfârșit distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană.

De aceste ajutoare alimentare beneficiază şomerii, persoanele cu venit minim garantat, pensionarii cu un anumit venit şi persoanele cu handicap.

Citiți și: Acești șoferi trebuie să își schimbe de urgență permisul de conducere!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90