Donaris 930 x 122

cancer

Drama lui Ovidiu, un tânăr bolnav de cancer care are nevoie de ajutor

Până la sfârșitul lunii octombrie, Ovidiu (Alex), 29 ani, se bucura de o viață perfectă alături de soția și copilul său în vârstă de 4 anișori.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti
Credea că are tot, până când a descoperit un nodul care nu s-a mai retras.
In urma investigatiilor a primit cruntul diagnostic de care se teme toata lumea, Cancer Limfatic- Limfom Hodgkin/ Reed Sterberg si a descoprit mai multi noduli care ii pun in pericol viata, acestia localizandu-se langa inima si plamani.
A inceput imediat tratamentul cu chimioterapie la indemnul doctorilor pentru a incerca sa stopeze evolutia.
Dupa ce s-au trimis toate analizele catre clinica din Turcia, acestia dau sanse mari de reusita cu un tratament diferit si il asteapta la inceputul lunii martie, dar costurile sunt enorme, ajungand la 20.000 de euro.
Aici rasare totusi speranta… Speranta ca se poate aduna suma putin, cate putin de la fiecare dintre noi si ca putinul nostru ii da motive sa lupte cu aceasta boala cumplita si ca in sfarsit, il va vindeca complet!
Daca nu puteti dona, ajutati-ne cu un share si va suntem la fel de recunoscatori! Doamne ajuta!
Precizati la ,, Detalii de plata”- DONATIE pentru cei care doneaza prin transfer bancar, sau Revolut ( daca este cazul), altfel este posibil ca banca sa refuze retragerea banilor donati de dumnevoastra”, scrie în povestea prezentată pe pagina de Facebook Impreuna pentru Ovidiu.
Pentru donații,
Beneficiar
Tanase Ovidiu Alexandru
Cont Lei : RO86BRDE030SV60810350300
Cont Euro: RO49BRDE030SV15348160300
SWIFT pentru ambele conturi :BRDEROBU
Revoult : 0766747124

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3