NOR CURIER 930X122

adolescenta umilita

    DUPĂ CAZUL MINOREI UMILITE LA PITEŞTI, ÎNCĂ UN CAZ REVOLTĂTOR CU ADOLESCENTE AGRESIVE

    La o lună de zile după ce am prezentat cazul fetei umilite în Piteşti (detalii, AICI), un nou caz cu adolescente care îşi bat joc de o minoră apare în spaţiul public (video, AICI), acum la Târgu Jiu. Firul întâmplării este similiar, în sensul că la faţa locului sunt prezente mai multe persoane. Minora este pusă la pământ, scuipată, înjurată, lovită cu pumnii şi picioarele.

    Citiți și: VIDEO: Minoră bătută în pauză, în aplauzele celorlalţi colegi

    Mai mulţi băieţi asistă, se pare că unul dintre ei filmează scena, dar nimeni nu intervine.

    Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat şi desfăşoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru loviri şi alte violenţe.

    Citiți și: CAZUL COPILEI UMILITE DE DOUĂ ADOLESCENTE. PSIHOLOG: E FOARTE BINE CĂ A TĂCUT, PUTEA FI MAI RĂU

    Urmare a faptului că astfel de incindente revoltătoare au loc cu o frecvenţă îngrijorătoare, au apărut şi organizaţii non-profit care trag un semnal de alarmă cu privire la viitorul acestor copii.

    În urma acestor agresiuni, minorii pot suferi traume emoţionale puternice şi este de datoria tuturor să ne implicăm pentru diminuarea acestui fenomen denumit „bullying”.

    (Sursa: Facebook – Stop Bully Romania)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90