930×122 CAPRA 5

comercianti

E ROST DE FĂCUT BANI LA CAMPIONATUL BALCANIC! VÂNZĂTORII ÎŞI FREACĂ MÂINILE!

Campionatul Balcanic de Atletism Seniori care se desfăşoară astăzi şi mâine pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a stârnit interesul comercianţilor, care au „mirosit” că o asemenea competiţie le poate aduce câştiguri frumuşele.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Agenţii economici de pe aleile din jurul stadionului, dar şi magazinele din apropiere au făcut aprovizionări, comercianţii sperând la un aflux mare de spectatori. Nu se vând doar seminţe, ci şi apă, sucuri, chipsuri, cornuri, popcorn şi alte produse numai bune de ronţăit în tribunele stadionului. Negustorii au făcut şi ieri de dimineaţă aprovizionări. Baxuri întregi de apă, zeci de sticle cu suc și cutii pline cu chipsuri erau descărcate şi pregătite pentru vânzare.

Rămâne de văzut câţi spectatori vor fi prezenţi la eveniment şi, mai ales, câţi vor cumpăra produsele comercianţilor. Comercianţi care, cu siguranţă, duc dorul marilor partide de fotbal din Liga I, atunci când stadionul „gemea” de lume.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90