New Profesional Consult 930 x 122

autism

EVENIMENT ÎN MIOVENI

Eveniment în Mioveni. Ziua internațională de conștientizare a autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial pe 2 aprilie. Scopul este de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare cu privire la nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cu acest prilej, Primăria Mioveni, în parteneriat cu asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte” şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, va organiza duminică, 2 aprilie 2017, evenimentul „Diferiţi, dar împreună”.

Evenimentul va debuta la ora 12 cu un marş de conştientizare în Centrul Civic al oraşului, la care sunt invitaţi să se alăture toţi cei care doresc.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Programul va continua cu un concurs de desene pe asfalt (preșcolari/I – IV) pe strada Tudor Mușatescu şi, ulterior, cu un spectacol caritabil, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Pe scenă vor urca Marius Bălan şi clubul “FII Artist” din Piteşti, trupa de dans Aristocratique Dance, trupa de dans modern Sweet Angels Dance, Valentin Poenariu, Eduard Ivaşcu, Mara Bratu şi Alexia Niculae.

Cei care vor să facă donaţii vor avea la dispoziţie urne speciale în incinta sălii pe toată durata evenimentului. Banii strânși în urma spectacolului vor ajunge la beneficiarii din Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3