Comdata 930 x 122

autism

EVENIMENT ÎN MIOVENI

Eveniment în Mioveni. Ziua internațională de conștientizare a autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial pe 2 aprilie. Scopul este de a dinamiza eforturile de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare cu privire la nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

Citiți și: ANUNŢ IMPORTANT DE LA PRIMĂRIA MIOVENI

Cu acest prilej, Primăria Mioveni, în parteneriat cu asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte” şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, va organiza duminică, 2 aprilie 2017, evenimentul „Diferiţi, dar împreună”.

Evenimentul va debuta la ora 12 cu un marş de conştientizare în Centrul Civic al oraşului, la care sunt invitaţi să se alăture toţi cei care doresc.

Citiți și: PROIECT EDUCAȚIONAL ÎN MIOVENI

Programul va continua cu un concurs de desene pe asfalt (preșcolari/I – IV) pe strada Tudor Mușatescu şi, ulterior, cu un spectacol caritabil, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Pe scenă vor urca Marius Bălan şi clubul “FII Artist” din Piteşti, trupa de dans Aristocratique Dance, trupa de dans modern Sweet Angels Dance, Valentin Poenariu, Eduard Ivaşcu, Mara Bratu şi Alexia Niculae.

Cei care vor să facă donaţii vor avea la dispoziţie urne speciale în incinta sălii pe toată durata evenimentului. Banii strânși în urma spectacolului vor ajunge la beneficiarii din Mioveni.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066