New Profesional Consult 930 x 122

ajutor

FETIȚA DIN PITEȘTI BOLNAVĂ DE TROMBOFILIE SEVERĂ ARE NEVOIE DE AJUTOR

Irina Maria Aldea, fetița în vârstă de 9 ani din Pitești care suferă de trombofilie severă cu trei mutaţii genetice, trebuie să ajungă din nou la clinica San Matteo din Italia, singura care dispune de tratamentul necesar. La precedenta internare, medicii au cerut ca Irina să revină pentru noi investigații și tratament. Părinții ei au amânat, însă, plecarea din pricina lipsei banilor.

Citiți și: Oficial: Peste 2,5 milioane de oameni primesc o nouă tranșă de bani, în august

Pentru că nu dispune de banii necesari plecării în Italia, mama copilului apelează la generozitatea noastră. Toți cei care vor să ajute o pot face donând bani în contul bancar deschis la BCR pe numele ALDEA MARIA IRINA: CONT UMANITAR NR:RO61RNCB0022140869840001. De asemenea, o pot contacta telefonic pe mama Irinei, la numărul 0766.200.927.

Precizăm că Irina și mama ei vor pleca în Italia cu autocarul, ca și data trecută, fetiței fiindu-i interzise zborurile cu avionul din cauza bolii.

Citiți și: Ajutor nesperat pentru firme și PFA-uri!

Amintim că boala de care suferă Irina îi provoacă acesteia dureri mari de cap, sângerări nazale și coagulări ale sângelui. Potrivit mamei sale, oricând există riscul să facă accident vascular şi infarct. Detalii puteți (re)citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/social/irina-picteaza-pentru-sanatatea-ei-nevoie-de-ajutorul-nostru/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3