EcoMoto 930×122

apa

FIERBEŢI APA! E POSIBIL SĂ FIE CONTAMINATĂ!

Sorina Honţaru, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, le recomandă locuitorilor din zonele afectate de inundaţii să fiarbă apa înainte de a o consuma, pentru a evita îmbolnăvirile.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

„Începem să luăm probe din zonele afectate şi să facem analize. Laboratorul va funcţiona la capacitate maximă. Mai întâi ne interesează reţelele publice, după care trecem şi la fântânile oamenilor. Cel mai bine este ca apa să fie fiartă înainte de a fi băută, pentru că e posibil să fie contaminată. Mai bine prevenim decât să tratăm!”, avertizează Sorina Honţaru.

La rândul său, Daniel Lupu, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, anunță că se va trece rapid la ridicarea corpurilor de animale moarte din gospodăriile afectate de ploi și că proprietarii vor primi despăgubiri la preţul pieţei, dar numai după ce vor fi făcute evaluări punctuale.

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3