EcoMoto 930×122

bradu

(FOTO) O BĂTRÂNĂ DIN BRADU GREU ÎNCERCATĂ DE SOARTĂ A PRIMIT DIN PARTEA PRIMĂRIEI O CASĂ NOUĂ

Greu încercată de soartă în ultimul an, o bătrână din comuna Bradu și-a mai descrețit, săptămâna aceasta, frunțile după ce primarul Dănuț Stroe i-a dat în primire o casă nou-nouță.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Vechea locuință a femeii a fost mistuită, anul trecut, de un incendiu. Pereții rămași în picioare abia mai reușeau să sprijine acoperișul gata să cadă.

Impresionat de drama femeii care trăiește dintr-o pensie de doar 700 de lei, primarul Dan Stroe a inițiat un proiect de hotărâre pentru a-i ridica bătrânei o casă.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Am introdus proiectul pe ordinea de zi a Consiliului Local Bradu și consilierii locali au fost de acord să-i facem o căsuță.  Proiectul a fost votat în unanimitate. Am avut două devize, dintre care l-am ales pe acesta, în valoare de 50.000 de lei. I-am făcut două camere, dar pentru dumneaei sunt de ajuns” , povestește, pentru ePitești.ro, primarul Dan Stroe.

 

Înainte de finalizarea locuinței, la începutul acestui an, femeia a mai fost lovită de o nenorocire: și-a pierdut și fiul, răpus de un infarct.

Joi, 17 iulie, la câteva luni de la tragedie, preoții care i-au înmormântat băiatul i-au intrat iar în curte. De data aceasta, pentru a-i sfinți noua locuință, ale cărei chei i-au fost înmânate oficial de primar.

Oamenii bisericii au reușit să mobilizeze sătenii și, din donații, i-au cumpărat bătrânei câteva piese de mobilier, iar primarul, personal, i-a dăruit un televizor.

 

„Mulțumesc consilierilor locali pentru înțelegerea de care au dat dovadă. Mulțumesc angajaților firmei Consiliului Local Bradu pentru sprijinul oferit în ridicarea noii construcții. De asemenea, mulțumesc preoților și tuturor cetățenilor care au contribuit la mobilarea casei. Doamne ajută!”, spune primarul Dan Stroe.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90