EcoMoto 930×122

mioveni

(GALERIE FOTO) AȘA DA! CĂMIN ULTRAMODERN

Cămin ultramodern. Complexul de servicii pentru persoane în vârstă „Sfânta Maria” din Colibași vine în sprijinul seniorilor aflați în suferință, fiind un spațiu deosebit pentru bătrânii din Mioveni, dar și din întreg județul Argeș. Clădirea este o investiţie a Consiliului Local Mioveni şi a fost inaugurată pe 21 noiembrie 2015.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Complexul are 27 de camere, cu câte 2 locuri, dotate cu mobilier adecvat, baie proprie, TV, telefon, frigider, cabinet medical, bucătărie modernă, spălătorie, sală de mese, sală pentru activități de socializare, o capelă și lift.

De asemenea, dispune de personal cu experiență în asistarea și îngrijirea bătrânilor cu diferite probleme medicale sau cu diferite tipuri de handicap. În prezent, 24 de persoane beneficiază de serviciile complexului, restul camerelor fiind încă libere pentru persoanele interesate. Asistență medicală permanetă (8 infirmiere, 1 asistent medical și 1 medic, acesta din urmă făcând vizite periodice sau la cerere, ori de câte ori este nevoie), 5 mese pe zi (3, plus supliment), cazare și curățenie – sunt doar câteva dintre avantajele oferite. Costul tuturor serviciilor pentru un beneficiar este de 1.500 de lei pe lună.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Persoanele interesate de serviciile oferite pot obţine informaţii la numerele de telefon 0723.156.957 și 0745.875.142.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90