New Profesional Consult 930 x 122

autism

(GALERIE FOTO) DIFERIŢI, DAR ÎMPREUNĂ

Diferiţi, dar împreună. Ziua internațională de conștientizare a autismului (World autism awareness day) a fost marcată ieri şi în Mioveni. Primăria oraşului, asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte” şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia au organizat evenimentul „Diferiţi, dar împreună”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul a debutat cu un marş de conştientizare în Centrul Civic al oraşului şi a continuat cu un concurs de desene pe asfalt şi cu un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pe scenă au urcat Marius Bălan şi clubul “FII artist” din Piteşti, trupa de dans Aristocratique Dance, trupa de dans modern Sweet Angels Dance, Valentin Poenariu, Eduard Ivaşcu, Mara Bratu şi Alexia Niculae. În urma spectacolului s-au strâns 3.000 de lei, care vor ajunge la beneficiarii din Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Conducerea Primăriei le mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90